Truineer Nieuws melden?

Oktoberfest Hooch op de Grote Markt

Willkommen zum Hooch Oktoberfest! Hooch Belgium organiseert op deze avond vanaf 19u het allereerste Oktoberfest op de Grote Markt in Sint-Truiden.

© Fotograaf: Truineer

Kom in typische Beierse sferen genieten van Duitste Schlagers, Bitburger bier, Duitse worst en veel meer! Tijdens Okotberfest zijn er optredens van Andrea Sch?n, Oppenheimers en Sound & Light Dj Ducka Entertainment.
Kom je in typische Oktoberfest outfit (Lederhosen voor de heren en Dirndl voor de dames) dan maak je kans op mooie prijzen! Koop nu je tickets en beleef de leukste avond van het jaar bij Hooch Belgium! Bij alle tickets zijn alle dranken (5L bier of 10 glazen witte wijn, onbeperkt frisdrank en water, regelmatig schnaps), snacks en de toegang inbegrepen! Koop nu je tickets via www.hooch.be of bij Hooch Belgium op de Grote Markt in Sint-Truiden.
Prijzen: Aan de kassa op 28 september: ?50 p/p