Truineer Nieuws melden?

?Na 40 jaar is het genoeg?

Samana Zepperen bracht opnieuw een zestigtal zieken en hoogbejaarden samen om van de gezelligheid van hun samenzijn te genieten. En ze huldigden Denise Bex, nu 80 jaar, die na 40 jaar vrijwilligerswerk bij Samana, nu van de andere kant van de werking wil genieten.

© Fotograaf: Truineer

Het was voorzitter Dimitri Punie die de leden van Samana hartelijk welkom heette. En hij kondigde ook aan dat Denise Bex na 40 jaar trouwe werking er nu mee stopt. ?Met liefde en vriendschap voor mijn vrienden-vrijwilligers, maar ik ben nu 80, en dan wordt het tijd om jongeren in te zetten?, zegt Denise Bex.
Wie een beetje kan rekenen, ziet dat Denise Bex de helft van haar leven zich ingezet heeft voor eerst Ziekenzorg, later Samana. Ook pater Frans Cuypers, bracht tijdens zijn eucharistieviering hulde aan Denise.
En voor de talrijke aanwezigen was er ook nog een lekkere warme maaltijd en koffie met gebak. En vooral de gezellige babbel met vrienden, die men soms nog nauwelijks terugziet. Ware het niet dat Samana er is om die mensen regelmatig samen te brengen.