Truineer Nieuws melden?

Monique Roten wint 43ste auto Shop&The City

Afgelopen zomer maakten de shoppers in Sint-Truiden kans op een Kia Picanto van garage Van Mossel-Bruyninx. Het winnend lotje staat op naam van Monique Roten uit Sint-Truiden. Zij scande haar Shop & The City-kaart bij D?li Roma en rijdt binnenkort rond in een splinternieuwe wagen.

© Fotograaf: Truineer

??We waren helemaal overdonderd door het geweldige nieuws! We komen wekelijks boodschappen doen bij D?li Roma, dat we hiermee zo een fantastische prijs winnen, is ongelooflijk!? vertelt winnares Monique Roten trots.?

?We merken dat de combinatie van een eigen klantenkaart gekoppeld aan het Shop & The City-systeem loont! Er wordt enorm veel gescand tijdens het winkelen in Sint-Truiden, dat we hier midden in het centrum een wagen mogen verloten is gewoon top, zowel voor onze handelaars als voor de shoppers?, aldus Philip Bronckaerts, voorzitter van Shop & The City. ?Wie in september en oktober komt winkelen, maakt opnieuw kans op een wagen, ditmaal wordt een gloednieuwe Mercedes A-Klasse van Claes & Zonen verloot.?

?Afgelopen weekend werd met het evenement Haspengouw Culinair het startschot gegeven van de najaarsactiviteiten in Sint-Truiden. Momenteel tellen we met z?n allen af naar het hoogtepunt van de Trudofeesten op 21 en 22 september. De stad zal een heel weekend in feeststemming zijn en handelaars openen dat weekend zowel op zaterdag als op zondag hun deuren?, concludeert Marijn Ghys, Shop & The City-manager.