Truineer Nieuws melden?

Laatste groet voor Marc Sneyers

Vandaag kan je een laatste groet brengen aan Marc Sneyers, van 18.30 uur tot 19.00 uur, in funerarium Eraerts. Zijn overlijden betekent dat het carnaval een tweemaal in rouw is, gezien ook Rudi Festraerts overleed. En ook STBB treurt

© Fotograaf: Truineer

Marc Sneyers is de papa van Jo Sneyers, oud basketter en nu opper van het Truiense carnaval, en van Philip Sneyers, ook een bekende Truienaar, want oud-bastketcoryfee.? Marc zelf was in zijn leven verkeersleider op Eurocontrol, maar hij was vooral ook een goedlachse en sociale man, nooit om een grap verlegen, die zijn familie een warm hart toedroeg. De familie Sneyers werd deze maand wel heel hard getroffen. Want ook mama, Lieve Belet, overleed. Team Truineer Jo en Philip en de ganse familie onze innige deelneming en wensen hen veel sterkte toe.

Het overlijdensbericht vinden jullie hier