Truineer Nieuws melden?

KVLV Zepperen fietste naar Herstappe

Niet wereldschokkend, maar we willen het toch even hebben over de KVLV-dames van Zepperen. Een kloeke en dappere groep die niet rap schrik heeft.

© Fotograaf: Jos Lacroix

Tijdens het voorbije weekend stonden ze paraat aan de deuren van de Ecam op hun jaarlijkse plantjes aan de man te brengen voor Kom Op Tegen Kanker. Ofwel hadden ze er te weinig ofwel zijn het zo goeie verkoopsters, maar in een mum van tijd waren hun plantjes op. Wie rond de late namiddag arriveerde voor zijn boodschappen, moest het zonder plantje doen.

Op dinsdag trokken ze op fietstocht, naar de kleinste gemeente van Belgi?, Herstappe. Hier was ooit nog een oud-kapelaan van Zepperen, Lismond, pastoor geweest. Bijna 25 kilometer enkel en een hoogteverschil van 100 meter, dat kruip in de kleren.

En of dat nog niet genoeg was, dinsdagavond kwamen ze weer samen om te petanquen op het speelpleintje ?t Dekken, tot het te donker werd om het varken nog te zien liggen. Voil?, zo ziet een gewone werkweek eruit voor de Zepperse vrouwen.