Truineer Nieuws melden?

Ken jij een sportkampioen in Sint-Truiden?

Ken jij een sportkampioen in Sint-Truiden? De stad huldigt hem of haar op de Nacht van de Truiense Sporter! Voor vrijdag 4 oktober kunnen kandidaturen worden ingestuurd.

© Fotograaf: Truineer

Ken jij een sportkampioen in Sint-Truiden?
Wij huldigen hem of haar op de Nacht van de Truiense Sporter!

Tijdens de kampioenenviering op vrijdag 22 november worden alle kampioenen en medaillewinnaars van het sportseizoen 2018-2019 gevierd in De Gazo. Heb je individueel of in clubverband een kampioenstitel behaald, laat dit zeker weten aan dienst Sport. Misschien kom jij of je club wel in aanmerking voor ??n van de speciale trofee?n. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden via info.sport@sint-truiden.be of binnengebracht worden bij de dienst Sport, Olympialaan 10 voor vrijdag 4 oktober.

Tijdens deze avond wordt ook het Gouden Clubhart gekozen. Ken jij een volkse figuur (geen bestuurslid), die zeer actief is binnen de sportclub of zich op een andere ludieke manier verdienstelijk maakt binnen het sportgebeuren, laat dit dan weten aan dienst Sport via info.sport@sint-truiden.be voor maandag 16 september.

Meer info
Sport
T 011 70 17 70
info.sport@sint-truiden.be