Truineer Nieuws melden?

Kanaries niet ongeschonden uit (te) felle strijd

De opening van de match door Charleroi zette de teneur. Op het randje van het toelaatbare, zeg maar. STVV kwam dan ook niet ongeschonden uit de felle strijd.

© Fotograaf: Truineer
  1. Teixeira haakte nog voor de match af. Het gevolg van een pijnscheut in de quadriceps. Het betreft een chronische blessure die op en af gaat maar de laatste tijd toch weer wat meer opspeelt. Nader onderzoek volgt maandag in het Trudoziekenhuis.

  2. Asamoah werd tijdens de match serieus op de hielen gezeten. Met alle gevolgen vandien. Toen hij zijn enkel omsloeg was het voorbij. Die enkel van hem blijft een zwak punt. Toch denkt de dokter hem snel weer klaar te krijgen.

  3. Idemdito voor De Ridder. Hij had eerder al last van een zware kneuzing van de quadriceps. Die speelde ook nu op. Dat hij naar de kant werd gehaald was eerder een preventieve maatregel. Ook voor hem geldt dat hij deze week speelklaar geraakt.

  4. De Bruyn had na de match ook last van de enkel. Een blessure zonder erg.

  5. Yuma Suzuki en Wolke Janssens kwamen ongeschonden uit de strijd. En daar was veel geluk mee gemoeid. Want Dessoleil deelde in het begin van de match een zware schop uit aan Suzuki. En Henen deed dat nog ’s over met Wolke Janssens in de tweede helft. Die twee fouten hadden minstens ??n rode kaart moeten opleveren.