Truineer Nieuws melden?

Kanaries in Nieuwpoort

De kanaries zijn aan ’t zeetje. Om 10 uur arriveerde hun bus in Nieuwpoort. Daar beleven ze twee dagen een teambuilding. Geen overbodige luxe met zoveel nieuw bloed in hun rangen.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Jordan Botaka vertelde ons dat de hele groep positief naar ginder trok. “Iedereen beseft na Waasland-Beveren dat er nog veel werk aan de winkel is. De sfeer in het team is goed. Het loopt ook vrij goed. Alleen zijn we er nog lang niet. Vandaar ook dat we spreken van een nieuwe voorbereiding. En binnen zo’n voorbereiding past zeker ook een teambuilding.” In dat verband wordt de late goal van Teixeira tegen Waasland-Beveren bestempeld als een geschenk uit de hemel. “Hadden we verloren, dan waren we zeker met een slecht gevoel richting Nieuwpoort vertrokken. Nu zitten we met een positief gevoel, maar het verloop van die match heeft bij iedereen het besef doen groeien dat we er nog lang niet zijn. Ook op dat vlak zitten we nu dus op dezelfde golflengte. Dat zal zeker helpen.”