Truineer Nieuws melden?

Joris Geenen op 1, 2 en 3 in Zepperen

Joris Geenen heeft op de jumping van de Kempische Regionale in Zepperen voor een unieke prestatie gezorgd door in de Grote Prijs (+125) het volledige podium te bekleden met drie paarden.

© Fotograaf: Truineer

Met Magico, Kioto van het Simsehof en Mycorra Hp Z bekleedde Joris Greenen de plaatsen ??n, twee en drie: een unicum.
Voordien won hij ook nog de voorlaatste manche voor de Cavalor Cup waar zes combinaties de eer van de KR vertegenwoordigen op de kerstjumping van Mechelen. Indien Geenen zich hiervoor wil plaatsen, zal hij binnen twee weken in Alken opnieuw moeten winnen. Kelly Vaes (foto) heeft zich tot kampioen gekroond in Seniors B (105). Kyana Vranken won weliswaar beide halve finales, maar moest lijdzaam toezien hoe Vaes (Gytha Vh Hemmenhof) als enige in de barrage foutloos bleef.