Truineer Nieuws melden?

Jan en Luc Withofs inviteren tachtigjarigen

Ongetwijfeld hebben jullie ooit al gehoord van ?t Veilinghuis of hebben hier al een feest meegemaakt. Wel, dit jaar vieren zij hun 80-jarig bestaan.

© Fotograaf: Truineer

Bij die gelegenheid organiseren Jan & Luc Withofs een dansnamiddag voor senioren op donderdag 3 oktober bij hen in de feestzalen van 14u00 tot 18u00, met een gratis stukje taart, een Vlaamse artiest & dranken aan democratische prijzen.
De bedoeling is natuurlijk zoveel mogelijk 80-jarigen bij elkaar te krijgen! Maar iedereen (dus ook nbiet-tachtigjarigen) is uiteraard welkom. Je gratis kaarten kan je afhalen in Brasserie ?t Veilinghuis (afhalen van de kaarten is verplicht). Als bijlage meer informatie!
Misschien interessant voor seniorenverenigingen met dansgrage leden?