Truineer Nieuws melden?

Infoavond over pleegzorg

Op de infoavond krijg je uitleg over pleegzorg van een pleegzorgwerker en vertelt een ervaren pleegouder zijn of haar verhaal. Na het volgen van de informatieavond heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier pleegzorg een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

© Fotograaf: Truineer

Deze avond is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken en terug te trekken.
Ben je al zeker dat je pleegouder wilt worden? Schrijf je dan eveneens in voor deze infosessie, want het is immers de eerste stap van het voorbereidingstraject.
Dries, Kelly en Mishi verwelkomen je graag op 24 september om 20.00 uur in CC De Bogaard in de Capucienessenstraat 8 in Sint-Truiden. De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via de website www.pleegzorglimburg.be, via info@pleegzorglimburg.be of telefonisch op 089 84 07 60.
Heb je die avond problemen? Kom je wat later of heb je moeite met de locatie te vinden? Bel 0492/732016!