Truineer Nieuws melden?

Ga jij nu zondag naar het jubileum van ?t Veilinghuis?

Onlangs werd ’t Veilinghuis in de bloemetjes gezet door VOKA omdat ze het oudste jarige bedrijf van Sint-Truiden zijn, ze mogen dit jaar 80 kaarsjes uitblazen. 2019 is een feestjaar en dat blijkt ook uit het programma van ’t Veilinghuis. Zo trakteerden ze begin deze maand op de Haspengouwmarkt iedereen op een stukje taart. Ook nu zondag deelt ’t Veilinghuis het ??n en ander uit tijdens hun laat middag brunch.

© Fotograaf: Truineer

Er zijn maar liefst acht Scapa kledingcheques van ?80 te winnen, alle kinderen krijgen een gratis Cameo-ticket en iedereen krijgt een leuk aandenken van de dag. Dit gepaard met kinderanimatie en live-muziek van Easy-Line. Een namiddag om U tegen te zeggen. Hieronder kan u het feestelijk buffet terugvinden. Er zijn nog enkele kaarten vrij, voor meer info, neem contact op via 011 68 16 72.

Vanaf 11.00 uur
Sprankelende ontvangst
glaasje champagne of fruitsap / tartaar van tomaat met grijze garnalen

Vanaf 11.10 uur
Jubileum ontbijtbuffet
spek / gebakken worstjes / roerei / spiegelei op buffet gebakken / warme tomaat / warme rijstpap / diverse soorten ontbijtkoeken / confituren / chocopasta / siroop / trio van hespen / trio van kazen / verse fruitsalade / yoghurt

Jubileum koud buffet
gerookte zalm en makreel met gesnipperde ui / haringsalade/ terrine van vis / eitje gevuld met bieslookroomkaas / miniham met asperges / duo van pat? met chutney van peer / rosbiefcarpaccio met pestodressing / sauzen en groenten

Vanaf 13.30 uur
Jubileum warm buffet
heekfilet op vel met venkel en anijssaus / wijting ?Florentine? / eendenborstfilet in sesamkorst / ree ragout met portosaus / witloof / gewokte koolgroenten / Romanesco / puree van savooi / peerkroketten? / gebakken krieltjes

Vanaf 15.30 uur?? ?
Jubileum dessertenbuffet
flensjes op buffet gebakken / ijskar met 5 soorten roomijs, trio van sausjes, slagroom / chocomousse / panna cotta met honing en vijg / fruitsalade/ hazelnootbavarois / pralines / snoepertjes uit eigen keuken / jubileums gebak ?80? koffie en of thee

Aangepaste wijnen, frisdranken en bieren inbegrepen tot 18 uur.

Volwassenen: ?80 per persoon

Kinderen: 0-3j: gratis, 4-10j: ?4 per levensjaar, +14j: ?50 per kind

www.hetveilinghuis.be/agenda