Truineer Nieuws melden?

Freya zoekt baasje

Het dierenasiel is op zoek naar een nieuw baasje en een nieuwe thuis voor Freya, een kruising Duitse Herder van goed een jaar.

© Fotograaf: Dierenasiel

Deze meid met unieke blik is Freya! Freya is een Kruising Duitse Herder teef geboren rond januari 2018. Ze is dus nog erg jong. Ze kwam in ons asiel terecht omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Freya ziet er anders uit dan anderen…We vermoeden dat dit het gevolg is van een operatie. Maar ons maakt het niets uit. Ze heeft een mooi karakter en is uniek met haar uiterlijk. Wij vinden ze mooi! Helaas heeft Freya al veel te vaak moeten verhuizen. We zijn daarom ook erg gemotiveerd een vaste, stabiele en liefdevolle thuis voor haar te vinden waar ze eeuwig geliefd zal zijn!

Freya is een lieve en aanhankelijke meid. Ze is erg mensgericht en vriendelijk. Daarnaast is ze wel wat onzeker van karakter. Maar eens ze ziet dat je lief voor haar bent, is zij ook erg lief voor jou!

Freya is een echt favorietje onder de asielmedewerkers. Ze is zo rustgevend en fijn om mee om te gaan.

Zolang je Freya voldoende aandacht, wandelingen en contact schenkt, is ze een rustige meid in huis.
Freya wandelt perfect aan de leiband. Ze negeert andere honden en wandelt fijn met je mee. Alleen fietsers passeren vindt ze moeilijk, ze heeft voldoende afstand nodig dan. Ze leerde ook al met Gentle Leader wandelen.

Voor Freya gaan we op zoek naar een thuis waar ze fijn bij het gezin mag leven. Door haar zachte karakter lijkt ze ons zeker ook plaatsbaar bij kinderen.

Freya kan geplaatst worden bij mensen waar men al een stabiele reu heeft. Hier zou ze veel steun en plezier aan hebben. Dit na een matching in ons asiel. Bij mensen die nog geen hond hebben, maar veel tijd voor Freya hebben, kan ze ook geplaatst worden. Ze is niet graag alleen thuis, dit is een werkpunt. In het asiel krijgt Freya benchtraining en dat gaat heel goed.

Kan jij Freya de thuis geven die ze zoekt? Meld je zeker aan!