Truineer Nieuws melden?

Fietsen voor extra-muros activiteiten

Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, had de ouderraad van Hasp-O Stadsrand in Sint-Truiden een verrassing in petto. De ouderraad schonk twintig nieuwe fietsen aan de school.

© Fotograaf: Haspo Stadsrand

?Tijdens bepaalde activiteiten en lessen wordt er vaak gebruik gemaakt van de fiets om verplaatsingen te doen. Voornamelijk tijdens LO- en praktijklessen die buiten de school plaatsvinden?, vertelt directeur Lieve Nackom van Hasp-O Stadsrand, de vroegere Tuinbouwschool.
?Daarnaast proberen we ook om verplaatsingen naar extra-murosactiviteiten in en rond Sint-Truiden te doen met de fiets. Goed voor het milieu en goed voor de gezondheid! Er was dus een grote vraag naar extra fietsen op onze school. De ouderraad luisterde hier met veel enthousiasme naar en is op zoek gegaan naar geschikte fietsen. Vandaag werden er maar liefst twintig nieuwe fietsen door de ouderraad aan de school geschonken en die zullen deze week reeds met veel plezier in gebruik worden genomen?, besluit Lieve Nackom.