Truineer Nieuws melden?

Ecobeton start nieuwe uitvalsbasis in Beveren

Het Truiense bedrijf Ecobeton Water Technologies heeft in Beveren een gloednieuw depot geopend. De bijkomende vestiging laat de specialist in producten voor regenwateropvang, filtering, buffering, infiltratie en debietremming toe om de klanten op het kruispunt tussen Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant sneller en beter te bedienen.

© Fotograaf: Made in Limburg

Op de website www.madeinlimburg.be pakt Kurt Meers uit met het volgende nieuws inzake het Truiense bedrijf Ecobeton.

Ecobeton bestaat al 109 jaar en telt intussen klanten in het hele land. Die bestellen in Sint-Truiden technische installaties uit beton, bedoeld om de klimaatverandering tegen te gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld regenwater opgevangen, gefilterd en gebufferd, zodat overstromingen worden vermeden en het natuurlijke water opnieuw in omloop kan worden gebracht.

?Ons depot in Beveren is -na Luik- onze tweede vestiging buiten Limburg?, zegt Jill Aquilani. ?Het is voor klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers, veel makkelijker om een uitvalsbasis te hebben in deze regio. Vanuit Beveren zijn we snel in Antwerpen, Gent of Brussel. In een straal van ongeveer 30 km zijn we nu fysiek aanwezig in 53 gemeenten, verspreid over de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het is een extra troef om ons marktaandeel daar verder te vergroten.?

Intussen werkt de engineering-afdeling van Ecobeton aan nieuwe, innovatieve productoplossingen die nog verder inspelen op de klimaatverandering en de andere uitdagingen rond duurzame ontwikkeling.