Truineer Nieuws melden?

Drone monitort STVV-Genk

Wie er nog aan zou twijfelen… De supporters van beide ploegen die amok maakten, zullen niet op een gerust oor tkunnenslapen. Beelden genoeg in het stadion. Maar ook daarbuiten. De politie zette zelfs een drone in.

© Fotograaf: Politie

300 agenten en stewards die voor een feilloze STVV-Genk moesten zorgen. Het heeft eigenlijk niet kunnen baten. Beide supportersclans geraakten weer met vuurpijlen binnen. Ze maakte ook amok. Met als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl het Genk vak dat overkookte waardoor de wedstrijd werd gestaakt.

De lokale Politie Sint-Truiden ? Gingelom ? Nieuwerkerken zette zelfs een speciaal droneteam in. Ze deelde voor de match op sociale media een luchtbeeld (zie foto) uit de vooravond waarmee ze wilde aantonen dat niemand zou ontsnappen aan de aandacht. Achteraf bleek nog maar es dat men in het huidige voetbal echt niks meer aan het toeval kan overlaten.

Voetbal, een feest? ’t Zal wel….