Truineer Nieuws melden?

Dringend nieuw baasje nodig wegens familiale redenen

Bas had een goede thuis maar moet nu wegens familiale redenen dringend worden herplaatst. Info via All4Dogs.

© Fotograaf: ALL4dogs

Bas is een speelse en aanhankelijke lobbes, 14 maanden oud en is gecastreerd. Wil graag met elke hond ravotten maar heeft wel wat moeite met “nieuwe” en onbekende situaties (moet wel sturing hierop hebben) avonds komt hij graag knuffelen in de bank, katten en konijnen vindt hij “iets ” te leuk. Loopt aardig goed aan de riem. Bas heeft iemand nodig die hem de aandacht kan geven en daarvoor ook de ruimte heeft ( is geen hond om in een bench te stoppen) maar lekker de ruimte moet hebben om zichzelf te zijn. Bas is een trouwe en leergierige kameraad als hij je leert kennen

Bellen 0496 56 62 55

Mailen all4dogs vzw@gmail.com