Truineer Nieuws melden?

Beenhouwerij Martens zaterdag laatste keer open

Na 33 jaar sluit Beenhouwerij Martens de deuren. Morgen zullen Roger Martens en zijn vrouw Nadia hun winkel voor de laatste keer openen. Vanaf dan wordt het slagersmes definitief opgeborgen en gaan ze genieten van de welverdiende rust

© Fotograaf: Truineer

Bron Shop&City

Zaterdag 28 september zal Beenhouwerij Martens op Nieuwpoort voor de laatste keer de deuren openen. Roger en zijn vrouw Nadia gaan na 33 jaar genieten van de welverdiende rust en profiteren van hun vrije tijd. ?We sluiten met een dubbel gevoel. We kijken ernaar uit om volop te genieten van de rust, maar gaan uiteraard onze klanten enorm missen?, vertelt Roger. ?Over de jaren heen bouw je een echte band op met je klanten, het contact met hen ga ik echt missen?. ?

?Na morgen sluit onze winkel definitief de deuren. Onze zoon en dochter zagen het niet zitten om de zaak over te nemen, ?t is een stiel apart h??, lacht Roger.?

?Onze grote troef was zonder twijfel het gehakt, dat staan we om bekend. Ook onze charcuterie, bloedworst en kipkap waren echte specialiteiten, en natuurlijk mijn biefstuk, die gaan de mensen zeker missen!?, concludeert Roger.

Bedankt Roger en Nadia dat we al die jaren mochten genieten van jullie heerlijk assortiment. Geniet van de welverdiende rust!??