Truineer Nieuws melden?

All4Dogs team geconfronteerd met hallucinante beelden

Een team van ALL4Dogs is gearriveerd in de regio Torrevieja om daar na de overstroming hulp te bieden in ??n van hun tussenstations voor honden. Ze zijn onderweg geconfronteerd met hallucinante beelden.

© Fotograaf: ALL4DOGS

Van afgesloten dorpen, over achtergelaten wagens tot weggespoelde huizen en stranden. Even onder Barcelona begint de hel die doorloopt tot in Murcia. Een team van All4Dogs vertrok onmiddellijk richting het rampgebied in Murcia. Met hulpgoederen, schop en spade. Om te helpen waar nodig.?

Ook het tussenstation van All4Dogs in Pilar De La Horedada is volledig verwoest. De uitloopweides voor de adoptiehondjes zijn vernield, omheiningen weggespoeld, muren omver , veel schade, de honden kunnen niet meer buiten…. Her en der in het rampgebied kostte het noodweer ook het leven, niet alleen aan mensen, maar zeker ook aan dieren, honden en katten. Kranten spreken van honderden dieren. Misschien is dat nog te laag ingeschat. In het tussenstation, waarvan sprake, worden honden ondergebracht die zijn weggehaald uit dodingsstations en dit vooraleer ze naar Belgi? worden getransporteerd.