Truineer Nieuws melden?

STVV met Steppe naar Club

Even waren er wat twijfels. Maar Kenny Steppe is speelklaar geraakt en stapt morgen mee de bus op richting Jan Breydel om daar Club Brugge partij te geven.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

De kern

Steppe; Botaka, Mmaee, Teixeira, Garcia, De Man; Janssens, Endo, Asamoah, Acolatse; Balongo, Schmidt, Van Dessel, De Bruyn, Phuong, Sousa, Masoudi, Boli.

Geblesseerd: Sankhon, De Petter.

Marc Brys

We doen het met de middelen die we hebben. Moeskroen was een match die we hoorden te winnen. Spijtig dat dit niet gebeurde. We schoten onszelf in de voeten door geen druk te blijven zetten op de achterlijn, die eerste helft. Daardoor konden zij hun lange voorzetten en surplus aan gestalte perfect uitspelen. Club Brugge is een match van een andere orde. Alles wat we daar zouden kunnen rapen is winst. Het is daar nooit een makkelijke opdracht. En nu zeker niet. Want het is hun eerste thuismatch voor een vol huis. Toch zijn we klaar en willen we daar met veel lef en overtuiging het veld opgaan.”