Truineer Nieuws melden?

Sandra Bries nieuwe community manager STVV

Sandra Bries wordt Community Manager van #STVV en neemt de fakkel over van Fiorenzo Mostien die zich vanaf nu helemaal concentreert op de taak van Communicatie Manager. “Het wordt leuk samenwerken”, stellen ze beiden!

© Fotograaf: STVV

?Ik heb al bijna 25 jaar een geelblauw supportershart en was de afgelopen drie jaren voorzitter van Vrienden van STVV, de vzw die met meer dan 400 actieve vrijwilligers de organisatie van de thuiswedstrijden ondersteunt?, stelt Sandra Bries. ?De voorbije seizoenen was ik ook actief in de STVV-fanshop en vaak betrokken bij activiteiten en projecten binnen de STVV jeugd en STVV academie?.

?Vanuit haar sociaal engagement en ervaring ziet de club Sandra als ideale persoon om het communitybeleid te bepalen en verder uit te werken?, stelt Communicatie Manager Fiorenzo Mostien. ?Ze zal hiervoor nauwe contacten opzetten met fans, inwoners, scholen, sportclubs, lokale overheden en sociale organisaties. Voor mezelf verschuift de focus helemaal naar het communicatie- en wedstrijdgebeuren. Ook hier wachten vele nieuwe uitdagingen?.

STVV is zich bewust van de aantrekkingskracht van voetbal(lers) en de sociale meerwaarde die de club hierdoor voor de regio kan betekenen. Met de hulp van Sandra wil de club deze uitdaging aangaan en terug een stevig verankerde basis uitbouwen.