Truineer Nieuws melden?

De Roxy pakt uit met enorm aanbod en zelfs Ronn Moss

Het programma van de Roxy voor het komende seizoen is klaar. Gunter en Yves pakken andermaal uit met een bijzonder gevarieerd en ?rijk? aanbod met voor ieder wat wils. Zelfs Ronn Moss oftewel Ronn Moss uit Mooi en Meedogenloos zakt naar Sint-Truiden af.

© Fotograaf: Truineer

Tien om te zien?. Of beter gezegd, een greep uit het programma

  1. ‘Mijne Schoonzoon is een Hollander’ is een komedie van?Ruud De Ridder?en wordt in het plaatselijk dialect gespeeld met acteurs uit de streek, in een regie van Gunter Reniers.
  2. ?Getuige Ten Laste? van Agtahie Christie door Loge 10 Theaterproducties met Andrea Croonenberghs, Maxime De Winne, Erik Goris, Rikkert Van Dijck, Dirk Van Vaerenbergh, Yann Van den Branden, Wouter Vermeiren,?en karin jacobs.
  3. ?60 jaar Wendy van Wanten? muziek.
  4. ?Vallende Sterren?. Een ? hilarische kerstkomedie.
  5. ?Van de kant in de gracht’: spetterende komedie van Walter Van de Velde, vertolkt door Manoe Frateur (Eric uit De Buurtpolitie), Christel Vanschoonwinkel (De?Kotmadam, Spoed), Gunter Reniers (Wittekerke, Hallo Belgi?, De?Kotmadam).
  6. ?De ideale Smolders’ met een flinke dosis humor, ironie en zelfspot met Kathleen Smolders en muzikanten Danny Vanroy en Jorg D’hondt in een samenstelling van en regie door Yves Caspar.
  7. ‘Moppen aan de toog’ verteld door De Pretpraters als eerbetoon aan de Vlaamse moppentapper Tony Bell.?Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke Van Der Meulen nemen deze taak op zich.
  8. ‘De Serviceflat’ van Het Prethuis gespeeld. Jeroen Maes, die een graag geziene gast is in De Roxy schreef dit stuk. Hier staan Jeroen Maes (o.a. Wat nu weer),?Peter Bulckaen?(Familie en Wittekerke), Bianca Vanhaverbeke (Hallo Belgi?), Karin Tanghe (Thuis) en Tine Priem (Thuis) op de planken.
  9. ?’Brasschaatse Huisvrouwen’ in CC De Bogaard. Met?Ronn Moss?(Ridge uit ‘Mooi & Meedogenloos’) krijgt men dan een internationale vedette op bezoek. Hij speelt samen met?Myriam Bronzwaar,?Leen Dendievel, Kader G?rb?z,?Katrien De Becker, Marleen van der Loo en Guillaume Devos.
  10. ‘De Scheve Schaats’. Dit is een komedie op glad ijs van Jeroen Maes met locale topacteurs Yves Caspar, Gunter Reniers, Sofie Nickmans, Sofie Carlier en Didier Bessemans.?

Abonnees kunnen van af 17 augustus in de Roxy terecht om daar hun reservatieformulier af?****te geven. Vanaf 22 augustus om 18 uur kan iedereen reserveren via?www.deroxy.be.