Truineer Nieuws melden?

Ben jij klaar voor een schooljaar vol kunst en creativiteit?

Bij Academie Haspengouw [Beeld] kan je je wekelijks artistiek uitleven met leeftijdsgenoten. Leerlingen van 6 tot 12 jaar volgen 2 lesuren per week en leerlingen van 12 tot 18 jaar krijgen 4 lesuren per week les. Studenten vanaf 18 jaar kunnen kiezen tussen eenmaal per week (4 lesuren) of tweemaal per week (8 lesuren).

© Fotograaf: Truineer

Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? In september kan je ??n les gratis proberen.

Inschrijven voor een volledig schooljaar kost voor leerlingen tussen 6 en 18 jaar 67 (43) euro, voor studenten tussen 18 en 24 jaar 132 euro en voor studenten vanaf 25 jaar 314 (132) euro. Je kan tot 30 september online inschrijven via?www.mijnacademie.be/ahbeeld. Tussen 2 en 30 september kan je ook op het secretariaat van de hoofdvestiging (Gorsemweg 55-57) inschrijven. Vergeet niet: volzet is volzet!

Lesuren, vestigingen en nog veel meer info vind je op www.ahbeeld.be.

Volg zeker ook de facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. www.facebook.com/ahbeeld.

Meer info
www.ahbeeld.be