Truineer Nieuws melden?

Zondag Ossenwegse hondenwandeling 2019

De gezelligste hondenwandeling van Ossenweg is terug! Trek op zondag 14 juli samen je wandelschoenen aan en wandel mee doorheen de prachtige Ossenweg, velden en bossen die we voor jullie hebben uitgestippeld, met of zonder hond.

© Fotograaf: Truineer

De opbrengst gaat integraal naar twee goede doelen: VZW Poezenpootjes Geetbets en Leslie Rdradoptie Jonckers.

Op zondag 14 juli 2019, bij de Ossenwegse Feesten, Feesttent Ossenweg, Runkelenstraat 3440 Zoutleeuw. De wandeling zelf gaat door in een natuurlijke omgeving (Ossenwegse velden en bossen) kortom, een rustige wandeling.

Inschrijving vanaf 13u30, vertrek tussen 14u tot 17u, lengte van de wandeling 3 en 5 km.Deelnemen kost 5 euro per hond of zonder hond 2,5 euro en? familie en vrienden zijn uiteraard ook welkom. Nog een tip: neem zeker jullie fototoestel mee, want jullie gaan ongetwijfeld leuke foto’s kunnen maken van de hondjes en de heerlijke!