Truineer Nieuws melden?

Word ambassadeur van de Trudofeesten

Ja zal er in het najaar niet langs kunnen kijken. De zevenjaarlijkse Trudofeesten anno 2019 krijgen dan hun beslag met een hele resem activiteiten en als hoogtepunt het spektaken op de Grote Markt.

© Fotograaf: Truineer

Voor 150 euro word je Ambassadeur van de Trudofeesten.Je ontvangt dan een pakket van 2 tickets (t.w.v. 25 euro) (blokken A, B, C, D, F of G ? naargelang beschikbaarheid), je naam wordt vermeld op de Thank-you-wall op de Grote Markt en in de programmabrochure van de voorstelling. Je ontvangt bovendien een vlag en een raamsticker van de Trudofeesten, die je bij je thuis kan uithangen en een programmabrochure van de voorstelling.Wil je reserveren en ?Ambassadeur van de Trudofeesten? worden? Reserveren kan online via het inschrijvingsformulier. Na bevestiging van je mail ontvang je van ons een uitnodiging tot betaling. Nadien krijg je alle info over alle onderdelen uit je pakket.https://www.trudofeesten.be/nieuws/word-ambassadeur-van-de-trudofeesten