Truineer Nieuws melden?

Wil jij ref worden? 13 augustus info bij STVV

FC Hesbania, de regio Zuid-West Limburg, het BAL (Bureau Arbitrage Limburg) en de referee academy van STVV organiseert een infoavond WORD SCHEIDSRECHTER. Deze vindt plaats dinsdag 13 augustus om 19u00 in het jeugdcomplex van STVV (Sint-Janssstraat 7, 3800 Sint-Truiden).

© Fotograaf: STTV

Na een korte periode van verlof, komt het voetballeven weer stilletjes aan op gang. Onze eliteclubs zijn reeds hun competitie gestart en ook in onze regio ontwaakt het voetballeven langzaam aan. Ook onze scheidsrechters bereiden zich voor op de fysieke testen en de eerste wedstrijdaanduidingen zijn reeds een feit.

?FC Hesbania,? de regio Zuid-West Limburg, het BAL (Bureau Arbitrage Limburg) en de referee academy van STVV organiseert een infoavond WORD SCHEIDSRECHTER. Deze vindt plaats dinsdag 13 augustus om 19u00 in het jeugdcomplex van STVV (Sint-Janssstraat 7, 3800 Sint-Truiden).

De avond wordt gemodereerd door Leenaerts Patrick (Hoofdopleider BAL), Serge Gumienny (Referee Academy STVV) en een aantal jonge, beloftevolle scheidsrechters die de stap reeds gezet hebben naar deze mooie hobby. Ons hoofddoel is uiteindelijk jongeren en ouderen warm te maken voor de arbitrage. Onder het motto : “vragen staat vrij” staan we open voor allerlei suggesties en/of idee?n om samen te werken aan een groter scheidsrechterskorps.

Vergeet nooit: “No ref, no game!”

Iedereen is van harte welkom op deze info-avond.