Truineer Nieuws melden?

Wie vindt de schat in museum DE MINDERE?

In museum DE MINDERE kunnen kinderen nog altijd naar een schatkist zoeken. Het is een heel spannende zoektocht. En ze kunnen iets moois winnen….

© Fotograaf: De Mindere

In museum DE MINDERE in de Capuciennessenstraat 1 te Sint-Truiden kan je deze zomer deelnemen aan de avontuurlijke schattentocht: ?Schatten van vlieg?. Als schattenjager kan je je uitleven met quiz-vraagjes en de doe-opdrachtjes laten je alle hoeken van het museum zien, op zoek naar aanwijzingen om d? schat te vinden. Vind je net zoals de zusjes Katarina, Helena en Johanna (zie foto’s) de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes ?n maak je kans op fantastische prijzen.?

De schatkist zit nog verstopt tot 31 augustus. Gratis, voor kinderen vanaf 6 jaar; tijdens de openingsuren. Meer info:?www.demindere.be?of?www.schattenvanvlieg.be