Truineer Nieuws melden?

Wateroverlast in Velm

Het was gisteren weer koekenbak in Velm: hevige regen en het onvermijdelijke gevolg voor het ?waterdorp? van Sint-Truiden, wateroverlast, met hier een foto van de Schoorbroekstraat.

© Fotograaf: Truineer

En meteen begonnen de negatieve commentaren op de sociale media, waarbij de op verlof zijnde burgemeester nogal wat onheuse kritiek kreeg.Er waren ook mensen met gezond verstand in Velm. ?Je kan toch moeilijk de politiek de schuld geven van de plots regenval op een grond die door de droogte geen water kan opnemen.? Tot ?Geen enkele politicus is in staat om het water tegen te houden.? Ik heb geen politieke kleur , maar je moet de stad niet alle schuld geven bij natuurgeweld.?Dienstdoend burgemeester, Jelle Engelbosch, was alvast categoriek. ?Ik geef de reinigingsdienst alvast de opdracht om snel met de kolkenzuiger langs te komen?, postte hij