Truineer Nieuws melden?

Vrachtwagen ramt speedboot

Hoe kunnen ze mekaar tegenkomen, een speedboot en een vrachtwagen? Een van de twee bevond zich helemaal niet in zijn natuurlijk biotoop. En toch?

© Fotograaf: Tom Palmaers HBVL

Aan de verkeerslichten van Fletersdel met de Oosterring in Genk is maandag rond 17 uur een vrachtwagen ingereden op een aanhangwagen met speedboot. De automobilist uit Sint-Truiden raakte gewond bij de aanrijding.Een koppel uit Sint-Truiden was met de speedboot in Aldeneik op de Maas gaan varen. Toen ze maandag naar huis gingen, werden ze aangereden in Genk. De Truienaar stopte voor het rode verkeerslicht maar een achterligger, een camion, had dat blijkbaar niet gezien. De trucker reed in op de aanhangwagen met speedboot. De aanhangwagen is geplooid en ook de boot is beschadigd. Door de slag liep de bestuurder verwondingen op.