Truineer Nieuws melden?

Volgende zondag Ballonhappening

Op deze druilerige zondag in juli willen we toch even het zonnetje in huis brengen met deze korte aankondiging. Volgende zondag beter. Want dan is het ballon- en sporthappening op de Grote Markt.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Fingers crossed. Hopelijk beleven we zondag een zonniger weekend. Want dan is het de jaarlijkse afspraak voor de ballon- en sporthappening. De voorspellingen zien er voorlopig goed uit. Maar voor zekerheid wachten we op het weerbericht van onze Ruben Weytjens, vrijdag. Afspraak zondag op de Grote Markt tussen 14 en 21 uur.

Tijdens de sporthappening geven clubs initiatie- en kennismakingslessen van de meest uiteenlopende disciplines. Tussendoor is er voor zowel jong als oud een heleboel te doen.

Nieuw dit jaar is de G-sportzone waar mensen met een fysieke beperking kunnen proeven van enkele leuke sporten. Inschrijven is niet verplicht. Alle sporten en initiaties zijn gratis.

?s Avonds stijgen er bij gunstige weersomstandigheden een 18-tal warme luchtballonnen, hot-airs en special shapes op vanaf de Grote Markt. Wil jij ook mee? Schrijf je dan in als passagier bij Ren? Mathei, 011 48 43 23, 0475 60 60 78.