Truineer Nieuws melden?

Vleesgegroet wint derde keer befaamde Tripadvisor award

Lars en Sanne zijn als sedert 2015 de fiere uitbaters van de grillerie Vleesgegroet in de Clockemstraat in Sint-Truiden. Zij wonnen voor de derde keer op rij de beroemde Tripadvisor Award ?Certificate of Excellence?.

© Fotograaf: Truineer

Het concept van het Vleesgegroet is teruggaan naar het basisprincipe ? hier steek je de benen onder tafel als je zin hebt in een lekker stuk vlees.Het kloppend hart van restaurant Vleesgegroet in Sint-Truiden is de open haard. Die wordt gestookt op hout van hoogstammige kersenbomen. Afhankelijk van je tafeltje, zie je het allemaal gebeuren. Tot zelfs het snijden van het vlees toe.Op de vaste kaart van restaurant Vleesgegroet in Sint-Truiden werken we steevast met Belgisch witblauw, en Aberdeen angus, maar af en toe mag het al eens iets anders zijn.Zo zie je regelmatig afgerijpte entrec?tes van Limousin, Rubbia Galega, Aubrac opduiken tussen de suggesties, naargelang ze beschikbaar zijn.