Truineer Nieuws melden?

Vlaanderen Feest: een onvergetelijke feestavond!

Op de Vlaamse Feestdag is de parking van het Lindehof het decor van een sfeervol openluchtfestival, waar artiesten je trakteren op fantastische liveacts. De avond start met plaatselijke artiesten.

© Fotograaf: Truineer

De Flashband (19.00 uur) en Buurman (20.00 uur) brengen de sfeer erin, waarna A3 Beton vanaf 22.00 uur het plein in vuur en vlam zet. Mis deze onvergetelijke feestavond niet.?Op Vlaanderen Feest is het Lindehof niet met de wagen bereikbaar. In de buurt zijn er gratis parkeerzones op wandelafstand. Voor personen met een handicap reserveren we voldoende gratis parkeerplaatsen vlakbij het evenement. Kom je met de fiets? Die kan je gratis en veilig stallen aan een bewaakte fietsparking.

Donderdag 11 juli op de parking van zaal Lindehof in Gelinden, vanaf 17.00 uur tot middernacht en gratis. Dankzij jou kan je er over de koppen lopen?