Truineer Nieuws melden?

Vijf doden bij klap tegen gevel in Kortessem

Zaterdagochtend verongelukten rond 6.10 uur vijf mensen bij een zeer zwaar ongeval in de Dorpsstraat in Kortessem. Daar kwam een Audi met vijf inzittenden tegen de gevel van caf? De Hoek terecht. Het gaat om vier mannen en ??n vrouw.

© Fotograaf: Truineer

De politie was al ter plekke om vaststellingen te doen van een inbraak bij een vlakbij gelegen apotheek in de Dorpsstraat. ?De auto zal met de vijf doden erin getakeld worden?, bevestigen burgemeester en officier van wacht Eddy Geurts van LRH. ?Het onderzoek kan zo veel discreter op onze site aan Luikersteenweg in Hasselt.? Het is zeer uitzonderlijk dat een wrak met lichamen erin getakeld wordt. De zilvergrijze auto werd rond 8 uur getakeld.?5 doden: vier mannen, 1 vrouw?, bevestigt burgemeester Tom Thijsen. ?De slachtoffers kwamen uit de richting van Tongeren. De wagen heeft zich tegen hoge snelheid in het hoekpand geboord. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets te zeggen. De juiste toedracht en identificatie worden nu onderzocht. Daarover doe ik nog geen uitspraak. De Audi had wel een Bulgaarse nummerplaat.?