Truineer Nieuws melden?

TTC opent morgen met gratis vat, smoothies & nitro coffee

Donderdag 25 juli vanaf 19 uur opent de nieuwe Twenty Two Cofee shop op het Heilig-Hartplein, in het voormalige pand Barza. De broers Wouter en Simon Mignolet heten iedereen van harte welkom.

© Fotograaf: Twenty Two Coffee

“We geven een gratis vat ‘Estaminet’, een bier dat enkel wij in Sint-Truiden serveren. Daarbovenop delen we nog smoothie shots uit en laten we je kennis maken met de nieuwste hype ‘nitro coffee’. Kom zeker eens een bezoekje brengen!”, aldus Wouter Mignolet.

De zaak kreeg een totale make-over. Twenty Two Coffee pakt het deze keer ook anders aan, zo zijn ze later open en ook open op zondag.

“Er zijn veel nieuwigheden. Onze coffee specials zijn onder andere uitgebreid met favorieten van onze barista’s. Wij hebben nu ook een groter aperau assortiment van bier, wijn en cocktails. Daarnaast serveren we tapasborden en kan je verse salades meenemen voor onderweg. Wij zijn klaar voor een nieuw verhaal in hartje Sint-Truiden.”, aldus Simon Mignolet.

De nieuwe openingsuren zijn:

Dinsdag: gesloten
Ma, di, wo, do, zo: 8:30 – 21:30
Vr, za: 8:30 – 22:30