Truineer Nieuws melden?

Truienaars openen eerste Burger King van het Hageland

Op de Leuvensesteenweg in Diest heeft de eerste Burger King van het Hageland de deuren geopend. Het is de derde Burger King in Vlaams-Brabant, na de twee vestigingen langs de snelweg in Heverlee. En de uitbaters zijn twee Truienaren, Bobby en Shirley die in de Trudostad ook de brasserie Coffe & Deli?s uitbaten.

© Fotograaf: HLN

Het is ook nog eens het eerste restaurant in Belgi? dat is gebouwd in de zogenaamde ?paviljoen?-stijl. Als je binnenkomt plaats je je bestelling op een scherm. Als je eten klaar is, haal je het af bij de balie. Bij de twee ?freestyle?-automaten kan je 100 verschillende soorten combinaties van frisdranken mengen. Binnen is plaats voor 120 gasten, op het terras buiten kunnen 40 klanten zitten. Er is ook een binnenspeeltuin en drive-in.??Ik begon als 15-jarige jobstudent bij een concurrerend restaurant in Eindhoven, waar ik me had opgewerkt tot manager?, zeggen franchisenemer Bobby Nathoe en Shirly. ?Intussen wonen we ik al 19 jaar in Belgi?. In Sint-Truiden baten we de brasserie Coffee & Deli?s uit. Toen Burger Brands zijn oog op Diest had laten vallen, zag ik mijn kans om filiaalhouder te worden van een hamburgerrestaurant.?Burger Brands Belgium investeerde 1,2 miljoen in Diest. Het heeft de voorbije twee jaar in Belgi? al 25 Burger King-restaurants neergezet. Verdere uitbreiding volgt in Brussel en Gent ?n in september openen nog twee restaurants in Leuven en Hasselt.