Truineer Nieuws melden?

STVV verliest oefenmatch tegen Racing Lens

In het Mijnstadion in Beringen ontving STVV het Racing Lens van Guillaume Gillet. De voormalig Rode Duivel prikte tien minuten voor rust de gelijkmaker tegen de touwen na de openingstreffer van Balongo (10.). Na rust bezorgde Madri de Fransen de zege.
In een hoek van het oude maar charmante Mijnstadion in Beringen hadden supporters ook een groot spandoek gehangen met daarop de tekst ?Te jong, te vroeg. Rust zacht Mo.? De Kanaries speelden ook met een zwarte rouwband rond de arm met daarop in gele letters ?Mo 25?, de naam en het rugnummer van hun betreurde teammaat.
STVV kwam op voorsprong via Nelson Balongo die bij de Truiense beloften vaak de spitsbroeder was van Nitcheu. Bij het vieren van zijn doelpunt stak hij prompt zijn rouwband in de lucht. Tegen de potige Noord-Fransen was er wel veel goeie wil bij Kanaries maar het ontbrak hen aan idee?n en offensieve slagkracht. Op het half uur hing oude bekende Guillaume Gillet de bordjes in evenwicht toen die bij een hoekschop aan de tweede paal uit het oog verloren werd. In de tweede helft mochten de titularissen rusten en liet Brys een mix van beloften en U18-spelers opdraven. Die hielden zich knap overeind maar moesten toch een tegentreffer incasseren.

© Fotograaf: Truineer

In een hoek van het oude maar charmante Mijnstadion in Beringen hadden supporters ook een groot spandoek gehangen met daarop de tekst ?Te jong, te vroeg. Rust zacht Mo.? De Kanaries speelden ook met een zwarte rouwband rond de arm met daarop in gele letters ?Mo 25?, de naam en het rugnummer van hun betreurde teammaat.STVV kwam op voorsprong via Nelson Balongo die bij de Truiense beloften vaak de spitsbroeder was van Nitcheu. Bij het vieren van zijn doelpunt stak hij prompt zijn rouwband in de lucht. Tegen de potige Noord-Fransen was er wel veel goeie wil bij Kanaries maar het ontbrak hen aan idee?n en offensieve slagkracht. Op het half uur hing oude bekende Guillaume Gillet de bordjes in evenwicht toen die bij een hoekschop aan de tweede paal uit het oog verloren werd. In de tweede helft mochten de titularissen rusten en liet Brys een mix van beloften en U18-spelers opdraven. Die hielden zich knap overeind maar moesten toch een tegentreffer incasseren.