Truineer Nieuws melden?

STVV stelt nieuwe truitjes, Suzuki en hoofdsponsor voor

Morgen, dinsdag, stelt STVV de nieuwe truitjes en de hoofdsponsor voor. Ook Yuma Suzuki arriveert morgen. En mogelijk zal nog een extra speler zijn opwachting maken

© Fotograaf: Twitter Suzuki

Dat HBVL meldde dat de moeilijke zoektocht naar nieuwe spelers samenhangt met een gebrek aan een hoofdsponsor -Golden Palace is gedaan- wordt door het bestuur afgedaan als een kwakkel van formaat. ‘Wij hadden zelfs de keuze uit meerdere hoofdsponsors”, luidt het. “Op dat vlak dus geen enkel probleem.”

De Japanse spits Yuma Suzuki arriveert normaliter morgen op Stayen. Hij komt over van Kashima Antlers. ?Ik wil mijn steentje bijdragen bij STVV door zoveel mogelijk doelpunten te scoren?, laat de 23-jarige aanvaller via de clubsite weten. Tussen 2015 en 2019 lukte hij 27 doelpunten in 96 wedstrijden. Yuma Suzuki (1,82 m.) dwong in november 2018 een eerste selectie voor de nationale ploeg af. Dat debuut met Japan kwam er echter niet vanwege een hamstringblessure, die hem het afgelopen seizoen ook lange tijd aan de kant hield.

Intussen verloopt de zoektocht naar nieuwe spelers natuurlijk moeilijk. Maar wat nog is, kan en zal nog komen. Misschien volgt morgen al een eerste nieuwkomer. En daar zal het niet bij blijven, zo hoorden we.