Truineer Nieuws melden?

STVV nog iets meer Japans

De hoofdsponsor van STVV wordt naar alle waarschijnlijk een Japans bedrijf. Intussen siert een ander Japans initiatief, Japanese Food Supporter, ook al de linkermouw. En of STVV steeds meer Japans wordt.

© Fotograaf: Instagram DMM

Wie of wat is Japanese Food Supporter

Het is een certificaat. Eerst even kaderen. Japan External Trade Orgazation (JETRO)?heeft als missie het promoten van veilige en heerlijke Japanse voedingsproducten?en alcoholische dranken naar alle uithoeken van de wereld.?Ze zoeken partners die hen daarin kunnen helpen. DMM en STVV zijn daar voorbeelden van.

JETRO is aangewezen als een operationele administratieve vereniging voor een programma waarbij het certificaat Japanese Food Supporter wordt uitgereikt? in overeenstemming met de richtlijnen van het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij van Japan.?Op basis daarvan werft ‘JETRO’ buitenlandse organisaties zoals restaurants en retailers die de rol van offici?le Japanse voedselondersteuners kunnen spelen door Japanse ingredi?nten proactief in hun menu’s en voorraden op te nemen.