Truineer Nieuws melden?

Sluikstort in holle weg in Bevingen

?Kortgeleden postte mijn echtgenoot foto?s van een sluikstort omgeving Bevingen. Vandaag mogen we weer eens een melding mogen maken van sluikstorten in onze mooie buurt.?

© Fotograaf: Sarah Thoelen

Sarah Thoelen is boos. ?Als Mooimaker vind ik het soms zo bedroevend dat er zo weinig respect is voor onze prachtige omgeving. Wij komen van Gent. En ja het is hier wel veel mooier dan ginder, maar qua zwerfvuil en sluikstorten vind ik dat het procentueel hier meer voorkomt dan in het Gentse. Dus lieve sluikstorter, rij eens tot aan het containerpark en laat mij genieten van mijn wandelingen met mijn hond?, besluit Sarah Thoelen op Facebook

Wat precies is een Mooimaker? Een Mooimaker zegt nee tegen zwerfvuil en ja tegen een mooie buurt, veegt zijn straat, onderhoudt zijn favotiet plekje. Word een Mooimaker en claim je propere plek. En overtuig zoveel mogelijk anderen om mee te doen. Want zwerfvuil is een zaak van ons allemaal. Voor opruimmateriaal (grijper, handschoenen, fluovestje en vuilniszakken) kan je terecht bij je gemeente of afvalintercommunale. Maak met?hen ook de nodige afspraken over ophalen van het verzamelde zwerfvuil.

Wil je ook Mooimaker worden? Kijk dan eens op https://www.sint-truiden.be/zwerfvuil-0