Truineer Nieuws melden?

Receptiepersoneel in het nieuw

Het receptiepersoneel van de stad is vanaf nu in een nieuwe zomeroutfit !

© Fotograaf: Veerle Heeren

U kent ze toch ook: elke keer opnieuw verrassen zij ons op een prachtige ontvangst in onze stad, bedienen ze ons met de breedste glimlach. We hebben het over het receptiepersoneel van de stad. Ze kregen een nieuwe zomeroutfit, want geef toe, als het warm is, dan oogt een kleurrijk kleedje veel beter dan het weliswaar stijlvolle grijs/zwarte uniform. Burgemeester Veerle Heeren heeft daar uiteraard als vrouw oog voor. Eerder al zorgde ze ervoor dat de Keizerlijke Commanderie ook nieuwe en vooral modernere toga’s kreeg. Ze bedankt dan ook Cinderella van zaakvoerster Arlette Bellen uit Sint-Truiden voor het knappe maatwerk. En nu kan de discussie beginnen over mooi of niet, maar onthou steeds dat over smaken en kleuren niet kan gediscissieerd worden. Dat wisten de Oude Romeinen al: de gustibus coloribusque non est disputandum.