Truineer Nieuws melden?

Politie op zoek naar inspecteurs

In Gingelom rijden er knappe chauffeurs rond: bij een controle liep er slechts eentje tegen de lamp.

© Fotograaf: Truineer

Bij een verkeersongeval op de Diestersteenweg op dinsdag 9 juli 2019 om 12.05 uur was er enkel stoffelijke schade: een aanhangwagen was losgekomen van het voertuig.Op het Sint-Martenplein op dinsdag 9 juli 2019 om 07.51 uur was er een aanrijding tussen fietser en personenvoertuig. De 26-jarige DK uit Sint-Truiden raakte hierbij gewond.Op maandag 8 juli? hield wijkteam Zuid een verkeersactie in Gingelom. Er werd 1 voertuig getakeld wegens niet-verzekering. Alle andere gecontroleerde voertuigen en bestuurders waren in orde. Voorbeeldige chauffeurs dus, in Gingelom.De politiezone Sint-)Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken is ook op zoek naar nieuwe inspecteurs. ?Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken en wil je ons korps beter leren kennen, kom dan naar onze informatieavond?, zegt korpschef Steve Provost op de website van de lokale politie.Die informatieavond vindt plaats op dinsdag 23 juli, van 19.30 uur tot 20.30 uur in het Politiehuis (Sluisberg 1 Sint-Truiden). Naderhand kunnen de kandidaten napraten met enkele van de collega?s met een hapje en een drankje. Indienge?nteresseerd, dan moet je wel je aanwezigheid bevestigen via pz.poltrudo.HRM@police.belgium.eu voor 19 juli.