Truineer Nieuws melden?

Pittige opening voor de kanaries

STVV start de competitie met een thuismatch tegen Moeskroen. Een verraderlijke match. En wat onmiddellijk daarop volgt is niet van de poes.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Een zogenaamd gemakkelijk programma is vaak een vergiftigd geschenk. Voor zover er natuurlijk een gemakkelijk programma bestaat. Maar wat STVV? voorgeschoteld krijgt is soweiso niet van de poes. Eerst Moeskroen thuis, daarna Club Brugge uit, Standard thuis en Antwerp uit. Onze geelblauw team zal dus meteen op scherp moeten staan. Voor de supporters is het alvast een leuke agenda. Al schijnen die nog altijd niet echt warm te lopen voor wat te gebeuren staat. Getuige de abonnementenverkoop. De meeste fans wachten blijkbaar af wat er aan inkomende transfers wordt gerealiseerd