Truineer Nieuws melden?

Peppermill 1 jaar open in Nieuwerkerken

Het Amerikaans getinte Peppermill van zaakvoerders Gerry en Yves heeft wat te vieren: 1 jaar open in Nieuwerkerken. “We zijn echt heel trots en fier. Voorheen kennen de mensen ons van in Zoutleeuw waar we al zaten sinds 2011, 1 jaar geleden zijn we naar Nieuwerkerken verhuisd. Er is hier een ruime gratis parking, veel meer faciliteiten en mogelijkheden”, aldus de zaakvoerders. Naast het restaurant is er ook een gameroom voor de kids, terras, bar en feestzaal.

© Fotograaf: Truineer

**Amerikaanse keuken
**Amerikaans getint betekent ook de Amerikaanse keuken. “We volgen daarbij de trends uit Amerika. Daar waar het vroeger veel naar burgers ging, is het nu ook veel barbecue. Vlees wordt gebakken in een Mibrasa-oven, topkwaliteit gegarandeerd dus. Ook qua dranken passen we ons graag aan. Zo schenken we nu als ?nige in de buurt een echte Fros? met granaatappel. Echt een trend in cocktailland.?

Surf naar?http://www.peppermill.be/?of bel om te reserveren?011 91 47 49.

**Adres
**Hoogstraat 16-18
3850 Nieuwerkerken

Openingsuren
Woensdag – zaterdag: 17:00 tot …
Zondag: 12:00 tot …

Maandag & dinsdag gesloten.
Keuken doorlopend open tot 21:00