Truineer Nieuws melden?

Open wijnweekend bij Gloire de Duras

Gloire de Duras organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 juli haar tweede wijnweekend. Afspraak in hun nieuwe wijnloods in Wilderen van waaruit er ook rondleidingen gebeuren, onder meer aan het toch wel bijzondere clos in het Kasteel van Duras.

© Fotograaf: Truineer

Peter Nijskens en zijn familie ontvangen hun gasten. Wij laten Peter even aan het woord

?Graag nodigen we u uit voor ons tweede Wijnweekend. Na een succesvolle editie van vorig jaar bent u opnieuw welkom voor een zomerse namiddag tijdens het weekend van de Nationale feestdag (zaterdag 20 juli en zondag 21 juli).

Wat mag u verwachten?

U kan onze nieuwe cuv?es (acht wijnen van de druiven Chardonnay, Pinot Gris en Riesling) van 2018 proeven op ons terras. Onze Riesling Clos de Duras (Riesling van het Kasteel van Duras) is dan ook te proeven en te koop. Daarnaast voorzien we lekkere hapjes voor bij onze wijnen. Benieuwd naar onze nieuwe wijnloods? Kom dan zeker een kijkje nemen.

Om 13:30, 15:30 en 17:30 starten de rondleidingen. Deze vinden plaats op ons wijndomein. Achteraf wordt er een bezoek gebracht aan onze clos in het Kasteel van Duras. Enkel tijdens ons Wijnweekend is dit perceel toegankelijk voor bezoekers. Zeker komen dus als je dit perceel wilt bezoeken! Voor de kleintjes voorzien we kinderanimatie. De hele familie is dus welkom!

Prijs?

Gratis toegang. Voor de consumpties vragen wij een eerlijke prijs. De rondleiding kost ?5 per persoon.?

Gloire de Duras

+32 475 83 30 68

www.gloirededuras.be

Contact
Familie Nijskens
Galgestraat 126
3803 Wilderen (Sint-Truiden)

info@gloirededuras.be
Tel?0475/83 30 68