Truineer Nieuws melden?

Opbrengst van cursus voor een Hart voor Limburg

Einde december konden ge?nteresseerden deelnemen aan een Mindfulness training in Sint-Truiden.

© Fotograaf: Hart voor Limburg

Tijdens de training kwamen onder andere onderwerpen zoals beter omgaan met stress – weten hoe je “een dipje” kan voorkomen – omgaan met intense emoties – communiceren in moeilijke momenten – zelfzorg en welzijn aan bod.Lesgeefster Evelyne Guillaume zorgde ervoor dat haar cursisten na 8 sessies beter konden omgaan met de uitdagingen van iedere dag. Daarenboven heeft Evelyne ook een groot hart, want de opbrengst van deze cursus, 430 euro, schenkt ze aan een Hart voor Limburg. Op die manier wil ze ook de kwetsbare kinderen in Limburg een hart onder de riem steken. Voor zij die te laat waren om in te schrijven, een nieuwe cursus start op 10 september in cultuurcentrum de Bogaard in Sint-Truiden. Voor meer info evelyneguillaume89@gmail.com of 0477/68 53 84. Ook hiervan zal de opbrengst geschonken worden aan Een Hart voor Limburg.