Truineer Nieuws melden?

Ook jij kan het nieuwe verloskwartier bezoeken

In het Sint-Trudoziekenhuis opent volgende maand het nieuwe verloskwartier. Het is voorzien van alle moderne faciliteiten. In Sint-Trudo worden jaarlijks zo’n 700 baby’s geboren.

© Fotograaf: Sint-Trudoziekenhuis

Het Trudoziekenhuis nodigt iedereen uit voor een bezoek op dinsdag 27 augustus tussen 16 en 19 uur. “Kom een kijkje nemen in het nieuwe, moderne verloskwartier met relaxatie-/bevalbaden, voorzien van lichttherapie”, zo luidt het. “Ons team beantwoordt dan met plezier al je vragen over bevallen in Sint-Trudo Ziekenhuis!

Het nieuwe verloskwartier zal bestaan uit 4 ruime arbeidsverloskamers (arbeid en bevalling ge?ntegreerd in ??n kamer) waar met lichte en warme kleuren en een comfortabele inrichting een huiselijke en ontspannen sfeer gecre?erd wordt zodat de arbeid en de bevalling in alle rust kunnen verlopen. Deze moderne kamers beschikken over een comfortabel bed dat snel en eenvoudig kan omgebouwd worden tot verlostafel, een gemakkelijke zetel voor de partner, een tv en cd-speler, een zitbal, de mogelijkheid om het licht te dimmen en de nodige apparatuur om het verloop van de arbeid op te volgen. In twee kamers is ook een beval-/relaxatiebad voorzien met lichttherapie. Voor de 2 andere arbeidsbevalkamers is een aparte ruimte met relaxatiebad beschikbaar. Het nieuwe verloskwartier zal begin september 2019?in gebruik genomen worden. (Bron Sint-Trudo)