Truineer Nieuws melden?

Morgen D-day in Gelinden, ook voor de kinderen

Morgen, vanaf 17.00 uur begint de Truiense invasie in Gelinden voor Vlaanderen Feest! Want vanaf 18.00 uur begint het spektakel op e parking van zaal Lindehof.

© Fotograaf: Jos Lacroix

Vlaanderen Feest is een gezellig evenement voor jong en oud. Vanaf 18u duikt er aan het Lindehof allerlei kinderanimatie op. Want terwijl ma en pa genieten van de optredens van Flashband, Buurman en A3 Beton worden ook de kleintjes beziggehouden. Vlaanderen feest ook voor kinderen!Op Vlaanderen Feest is het Lindehof niet met de wagen bereikbaar. In de buurt zijn er gratis parkeerzones op wandelafstand. Voor personen met een handicap reserveren we voldoende gratis parkeerplaatsen vlakbij het evenement.Kom je met de fiets? Die kan je gratis en veilig stallen aan een bewaakte fietsparking.?Donderdag 11 juni, vanaf 17.00 uur aan zaal Lindehof, Vlaanderen Feest!