Truineer Nieuws melden?

Morgen 2de Midweek Boutique: Latin Salsa

Traditioneel is het feest op woensdag in Sint-Truiden. Nu woensdag komt Davina van Davinia’s Dance Complex langs met crew voor een Salsa initiatie en dat vanaf 18 uur. Ook Pepe verzorgt Latin Salsa muziek tot middernacht. Wij polsten bij onze weerman Ruben naar het weerbericht, wat er opnieuw positief uitziet.

© Fotograaf: Truineer

Ruben Weytjens: “Voor morgen ziet het er opnieuw helemaal droog uit.?De temperaturen zullen echter wel een stuk lager liggen in vergelijking met vorige week, met na 20 uur waardes beneden 20?C en snel teruglopend. Een vestje of licht jasje kan dus wel van pas komen. Namiddag kan het wel nog 22?C worden veel zonneschijn. Daardoor kunnen de straatstenen en stadsmuren warmte opnemen die ze dan ’s avonds nog kunnen afgeven waardoor het in de binnenstad enkele graden warmer blijft dan die voorspelde temperaturen.”