Truineer Nieuws melden?

Mooie 11 juli viering te danken aan verenigingen

Kritiek hebben op van alles en nog wat, is het makkelijkst. Zelf positief blijven en de handen uit de mouwen steken, is veel moeilijker. De mensen op de foto behoren tot de tweede soort. Aan hen en de vereniging die ze vertegenwoordige is het te danken dat het een geslaagde 11 juli viering werd, daar in Gelinden.

© Fotograaf: Jurgen Reniers

Hun inzet ging alleszins niet ongemerkt voorbij. Ook bevoegd schepen Jurgen Reniers betrekt ze in zijn hulde.

“Met deze trekkers die elk een vereniging uit Gelinden vertegenwoordigen maakten we samen met onze evenementendienst een mooie 11 juli viering mogelijk daar. Het was een erg gesmaakte editie. De opbrengst van de catering werd eerlijk onder de verenigingen verdeeld die er aan meewerkten. Dankjulliewel!!”