Truineer Nieuws melden?

MNM op bezoek bij Vangrootloon

Sander Gilis van MNM kwam op bezoek bij bakkerij Vangrootloon tijdens zijn ochtendshow. Hij heeft zelfs croissants helpen maken en tijdens de ochtendshow werden die verloot.

© Fotograaf: Truineer

?Enkele weken geleden stonden we met onze investeringen in de krant. We hadden onze taartenlijn vernieuwd en ook enkele nieuwe filialen geopend?, zegt Jan Massa, verantwoordelijk voor de marketing bij Vangrootloon.?Er zijn echter ook verbouwingen gebeurd aan de bakkerij zelf om de temperaturen te verlagen. Zo maken wij het ons personeel iets aangenamer tijdens deze drukke periodes, voegt hij eraan toe.Enkele weken geleden kreeg hij telefoon van MNM. Zij hadden het nieuws opgevangen over de verbouwingen en Sander Gilis wilde graag tijdens zijn ochtendshow een bezoek brengen. ?Dat maakte dat deze ochtend weer eens een andere ochtend was dan normaal?, lacht Jan Massa.